IMG-20150224-WA0008

Een welgemeende dankzegging

Vanochtend is Lennard met Judith en zijn ouders naar Amerika vertrokken voor immunotherapie. Na een intensieve, pijnlijke en langdurige behandeling in Nederland is het dan zo ver. Waarschijnlijk zal de hele familie zo’n 6 maanden in Amerika blijven, en via de website zullen wij u op de hoogte houden van hoe het met Lennard gaat.

Dit is nu een logisch moment voor het bestuur om stil te staan bij het ongelooflijke bedrag dat is verzameld en ingebracht door de inzet van vele tientallen vrijwilligers en giften van honderden donateurs.

De huidige tussenstand is indrukwekkend en ontroerend. Nog dagelijks komen bedragen binnen. Twente staat bekend om de dichtheid en intensiteit van netwerken, maar gebleken is dat door heel Nederland intensieve contacten en betrokkenheid bestaan. Twente, maar ook Nederland kan trots zijn op het bereikte resultaat. Wij leven in een prachtige streek en een even prachtig land.

Ook de ouders van Lennard, Marleen en Karst Jan, hebben mij gevraagd om u allen te bedanken voor de inzet en het medeleven. Het is niet in woorden uit te drukken hoeveel kracht zij hieraan in de afgelopen maanden hebben ontleend.

Door de fantastische hoeveelheid aan mensen die zich heeft ingezet voor Lennard is het helaas niet mogelijk om alle participanten en donateurs persoonlijk te bedanken. Daarom wil ik u namens het bestuur via deze weg nogmaals hartelijk dankzeggen.

 

Wim van Lammeren,

Voorzitter Stichting Lennard4life

Posted in Uncategorized.

One Comment

  1. Hee stoere lennard, lekker ijsje gehad, las ik!! En het ijsje van je zusje wat bijna net zo groot als haar!! Ben benieuwd hoe het nu met je gaat, ik denken dat je nu in je “zwavelzuur zit hè! Tis allemaal niet leuk, maar die stomme kanker cellen moeten weg uit jou lijf! Ik vind je nog stoerder als toen werd elkaar op schiphol hebben gesproken! Dag kerel! Je bent een kanjer, denkt eraan dat je in het ziekenhuis ook de kankeren krijgt hè! !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>