bowlen-1116

25-11: Chemo goed verlopen!

Lunchen op de oncologie afdeling

Lunchen op de oncologie afdeling

Lieve vrienden van Lennard,

Nou, de eerste chemokuur zit er weer op, en die is goed verlopen. Lennard heeft zich enorm dapper opgesteld en bleef vol goede moed, na meerdere dagen chemo was ons leeuwtje nog aan het hockeyen en bowlen in de gangen van het Prinses Maxima Centrum. Held!

Weer naar school!

Weer naar school!

Nu is de familie 10 dagen thuis, en dat is heel erg fijn. Gewoon lekker bij elkaar zijn, dat wil iedereen natuurlijk het liefst. En Lennard kan weer naar school, hoera!

De komende dagen zal Lennard zich waarschijnlijk wel slechter gaan voelen. De chemokaspers gaan hun werk doen, en ja dat voel je wel… Maar daarna voelt Lennard zich weer beter.

Op 7 december is de volgende kuur van 10 dagen gepland. Hopelijk kan Lennard zich dan net zo stoer houden als deze keer.

Wij duimen allemaal voor je Lennard!

hockey-1114

Dit is pas stoer.

Posted in Uncategorized.

3 Comments

  1. Lennard en familie,

    Wat fijn voor jullie dat het tot nu toe voorspoedig verloopt. Het is gewoon een toppertje. Leuk dat hij geniet van een hockeyballetje slaan. Wij zijn gestopt op het veld met hockey en Lennard traint gewoon verder. Super!

    Dianne Wind

  2. Wat is Lennard toch een bijzonder flink en lief kind.
    Dat moet ook wel met deze liefdevolle ouders waar zoveel van gevraagd wordt
    Het is fijn dat ik als vriendin van oma Anne het via de website kan volgen. Ook bewondering voor de schrijfster van de website. Zo respectvol en positief beschreven.

Comments are closed.