lennard-held-in-pmc-klein

25-10: Een verdrietig bericht…

lennard-en-haak

Ook Kapitein Haak weet dat Lennard een vechtjas is!

lennard-zwaard

Deze strijd gaan we aan! Go Lennard!

 

Beste vrienden van Lennard, een verdrietig bericht van ons vanavond. De neuroblastoom is terug; de kanker groeit weer in het kleine lichaam van Lennard. Onze ergste nachtmerrie is werkelijkheid geworden.

W e zijn verbijsterd en ontzettend verdrietig en bang voor wat er komen gaat. Maar ook zijn we strijdlustig. Wij gaan ervoor dat Lennard dit ‘balletje’ opnieuw klein kan krijgen! De oncologen maken nu een behandelplan om Lennard daar zo goed mogelijk bij te helpen. Lennard zal de komende weken geopereerd worden en krijgt ook weer chemo. De behandeling zal plaatsvinden in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie te Utrecht. 

Lennard voelt zich nu nog goed. Hij weet dat hij weer ziek is en daar is hij erg teleurgesteld en verdrietig over. Hij wil dit niet. Niemand wil dit. Via deze website en de Lennard4life Facebook pagina houden we jullie op de hoogte.

Posted in Uncategorized.

5 Comments

 1. Lieve familie heel veel moed en sterkte toegewenst. Een paar weken geleden nog met Anne gesproken in het theater in Enschede.Samen heb ik met Anne in het ziekenhuis gewerkt!
  We denken aan jullie en hopen op een goede behandeling voor Lennard!

 2. IS ER OOK EEN POSTADRES VOOR LENNARD BVD ZODAT MIJN KLEINDOCHTERTJE EN KLAS GENOOTJE VAN LENNARD IETS KAN OP STUREN GR

  • Hallo Christel, sorry voor de late reactie. Je kunt het postadres van de Stichting Lennard4life gebruiken, wat ook op de website staat: Lennard4life, Lambertusstraat 166, 3062 XC Rotterdam

 3. Lieve ouders en alle dierbaren wat een vreselijk diep verdriet waar jullie doorheen moeten gaan en voor LENNARD het allerergste om weer die chemokuren te moeten ondergaan en om weer ziek te moeten worden .
  Wij willen graag Lennard steunen door hem regelmatig Post te sturen en/of een klein cadeautje , en ik zou graag een Postadres willen hebben .

  Graag hoor ik van jullie,

  Heel veel sterkte voor de tijd die voor jullie ligt en wens jullie heel veel LIEFDE , LICHT en Kracht , God rijke zegen …….liefs Pauline Oskam .

Comments are closed.