img-20170518-wa0012

21-5 Nog steeds schoon!

Koning Lennard!

Koning Lennard!

 

 

 

 

Het gaat goed met Lennard! De behandeling is alweer geëindigd, het was zwaar maar Lennard heeft zich er weer goed doorheen geslagen. Afgelopen week kregen we de uitslag van de eerste controle… en Lennard is nog steeds schoon!!!

Eri is er een jarig hoera, hoera!

Er is er een jarig hoera, hoera!

 

 

 

 

 

Het zijn een paar bijzondere weken geweest. Allereerst is Lennard jarig geweest, hij is nu al 7 jaar oud! We hebben het gevierd met heel veel taart.

Samen chillen

Samen chillen

 

Het gezin heeft ook een week mogen genieten bij Villa Pardoes in de Efteling. Dat vond Lennard geweldig, en Raveleijn was helemaal favoriet. Fijn dat je er een weekje mag blijven, en af en toe een uurtje naar het pretpark kunt, want Lennard en de andere zieke kinderen in Villa Pardoes kunnen niet zomaar een hele dag naar de Efteling… Samen met papa, mama en Judith was het een heerlijke week, dankjewel Villa Pardoes!

 

Op school gaat het ook erg goed, mede door de fantastische ondersteuning die Lennard daar krijgt. Het blijft bijzonder dat zoveel mensen Lennard willen helpen en klaar staan voor de hele familie. Die steun, ook vooral de emotionele steun die daarvan uitgaat, blijft hard nodig. Alles is nog steeds heel spannend en dat blijft het voorlopig ook wel, maar voor de ouders van Lennard is het alsof ze nu even kunnen ademhalen.

Spring maar achterop bij mij... achterop de fiets...

Spring maar achterop bij mij… achterop de fiets…

Posted in Uncategorized.