2016-11-16-photo-00000794

17-11: Ready to kick cancer’s ass!

2016-11-16-photo-00000801Lennard gaat ervoor!

Na de operatie is Lennard goed hersteld. Uiteindelijk kon hij binnen een week alweer naar huis. Terwijl het toch een heftige operatie was! Lennard is een kei. Dus kon hij ook nog naar school tussendoor, dat vindt Lennard geweldig. 2016-11-17-photo-00000806

Op naar de volgende stap: chemo. Naar de kapper, waar Lennard een coupe Commando aangemeten kreeg. Lekker kort! Chemo en haren, dat gaat niet samen. En de haren kriebelen zo in je nek als dat uitvalt. Dus Lennard wilde er graag alvast van af! Helemaal klaar to kick cancer’s ass!

De chemotherapie gaat 10 dagen duren. Gisteren is Lennard begonnen. Hij zal in ieder geval tot en met woensdag in het ziekenhuis blijven. De eerste dag ging prima. Zo’n infuuspaal, ach ja daar kan Lennard prima mee uit de voeten. En op ziekenhuisgangen kun je ook hockeyen, en bowlen…. Lennard houdt het nog wel uit!! Natuurlijk zal Lennard het zwaarder krijgen wanneer de chemo effect gaat krijgen op zijn lichaam. Hou je taai Lennard… We stralen allemaal superkracht naar je toe!!!

Karst Jan en Marleen merken dat je snel het weer in het ziekenhuisritme zit… het is niet leuk, maar het scheelt dat je het al wat gewend bent. Wat niet went, is het missen van je grote broer!!! Judith vindt het maar niets dat Lennard niet bij haar is. Veel gezelliger met z’n allen thuis. Dat is ook zo Judith… We hopen dat Lennard snel weer bij jou thuis kan zijn.

 

ride4lennardIets anders, wat we ook graag met jullie willen delen: een groep vrienden uit het Hoge Noorden, vrienden van Karst Jan en Marleen, zetten zich in voor een goed doel: Ronald McDonald huizen. De vrienden gaan op 24 en 25 juni in 24 uur 500 kilometer fietsen, voor het Ronald McDonald huis in Groningen. Zij doen dit onder andere uit naam van Lennard. En dat wij vinden wij natuurlijk geweldig!

Karst Jan en Marleen maken nog steeds heel dankbaar gebruik van de Ronald Mc Donald huizen. Eerst in Amsterdam, toen in Philadelphia, en nu in Utrecht. Zonder deze huizen is het onmogelijk om dichtbij je kind te zijn. Juist als je kind je zo nodig heeft. Dus steun het geweldig team Ride4Lennard! Meer informatie kun je hier vinden: de HomeRide pagina van Team Ride4Lennard (ook om te doneren) en de Team Ride4Lennard Facebook pagina (voor meer informatie).

We houden jullie op de hoogte!

 

Posted in Uncategorized.

4 Comments

  1. Lennard ik vind het heel erg voor jou maar je bent een vechter een topper liefs van noelle Visser klas 2b en de rest natuurlijk.

    Ook heel veel sterkte en kracht voor jullie allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>