klassecontact-copy

07-12: Teleurstelling

klassecontact

Toch “naar school” met KlasseContact!

Een teleurstelling voor Lennard en zijn familie: de  volgende  chemokuur, die voor vandaag gepland stond, kan nog niet beginnen. Lennards lichaam is nog niet voldoende hersteld van de vorige kuur. Hoewel dit op zich vaker gebeurt bij neuroblastoom patiëntjes, is het voor Lennard even wennen. Twee jaar geleden leek hij wel door de kuren heen te vliegen, en ook al werd hij er verschrikkelijk ziek van, hij was iedere keer weer voldoende hersteld voor het volgende onderdeel van de behandeling. Maar nu is dat dus helaas niet  het geval.

Lennard ontvangt nu bloedtransfusies om verder aan te sterken. Komende maandag gaan ze het weer proberen.

Door de behandelingen kan Lennard soms niet naar school. Jullie weten al dat Lennard dolgraag naar school wil, zodra het ook maar even mogelijk is. Maar daar hebben we in ieder geval een compromis voor gevonden: wanneer Lennard niet fysiek naar school kan, dan kan hij er via KlasseContact toch bij zijn. Fijn!

Heel veel sterkte Lennard, we hopen allemaal dat je maandag genoeg bent opgeknapt voor je volgende kuur!

Posted in Uncategorized.

9 Comments

 1. Kom op kanjer!
  Het gaat je lukken hoor!!!
  Je bent al zo ver gekomen.
  Topper ben je.
  Hele dikke knuffel van mij en ook van mijn dochter (4) Ziva. XXX

 2. Lieve Lennard,
  We hopen dat je middels deze transfusie weer een boost krijgt om de volgende horde te nemen! We denken aan je! Liefs van ons!

 3. We wensen jullie allemaal heel veel sterkte!
  Hopelijk gaat de volgende kuur door..

 4. Lennard je bent zo’n voorbeeld voor ons allemaal…ook als het tegenvalt en alle vervelende dingen moeten gebeuren…dan daarna ..ga je gewoon weer een paar uurtjes naar school en doe jij je best. Ik vind jou een super sterke jongen..en ik ga voor jou duimen dat je snel weer opknapt en fijn weer met je vriendjes naar school kunt. Sterkte en Succes.

 5. We hopen dat je weer gauw mag beginnen met de volgende kuur
  Knuffel en sterkte met alles

Comments are closed.