Contactinfo & Stichting

De Stichting Lennard4life kun je bereiken op info[at]Lennard4life.nl

De Stichting Lennard4life is opgericht om geld in te zamelen ter ondersteuning van het genezingsproces van Lennard in zijn strijd tegen neuroblastoom kinderkanker.

Lennard heeft een behandeling nodig in Amerika. De behandeling zelf wordt door de zorgverzekering vergoed, en dat is geweldig, maar het is niet genoeg. Lennard kan daar immers niet alleen heen; hij heeft zijn beide ouders nodig en zijn ouders hebben de steun van elkaar hard nodig in deze moeilijke tijd. En omdat Lennard wel 6 maanden in Amerika moet blijven, moet zijn zusje Judith natuurlijk ook mee!
Het geld dat wordt ingezameld door de Stichting Lennard4life zal in worden gebruikt voor alles wat er nodig is om zijn behandeling heen, zoals de reis- en verblijfkosten voor zijn ouders en zijn zusje en ook medicijnen die misschien niet vergoed worden.
Al met al heeft Lennard ongeveer €80.000 nodig.

Als er meer geld binnenkomt dan nodig is voor Lennards strijd tegen kanker, dan zal dit restant worden gedoneerd aan goede doelen die daarmee verbonden zijn, zoals Villa Joep, de KanjerKetting en de CliniClowns. Dit is statutair vastgelegd.

Bestuur van de Stichting Lennard4life

Wim van Lammeren Voorzitter

Wim van Lammeren
Voorzitter

Margreet Luth Secretaris

Margreet Luth
Secretaris

Evert Koeslag Penningmeester

Evert Koeslag
Penningmeester

Postadres Stichting Lennard4life
Lambertusstraat 166
3062 XC Rotterdam
06-39828823
info@lennard4life.nl

Namens Lennard en zijn ouders willen wij iedereen die ons hierbij helpt enorm bedanken.